wijngaard

Als oudste wijnhandel in het centrum van Mechelen, verwelkomen we u graag in het prachtige 13de eeuwse tolhuisje aan de rand van de Dijle, naast de Grootbrug. In dit gezellig en origineel kader stellen we er een met grote zorg samengesteld assortiment wijnen, likeuren en gedistilleerd voor.

Wijnen uit zowel de Klassieke als de Nieuwe Wereld, waarvan het merendeel rechtstreeks van bij de wijnbouwer komt en we dus zelf invoeren. Achter elke wijn zit een verhaal, wat zeker leuk is om te vertellen, maar onze visie en intense speurtocht leidt telkens naar wijnen die representatief zijn voor hun categorie of hun streek van herkomst, waarbij we een onberispelijke kwaliteit aanbieden aan een uiterst correcte prijs.

Ook aperitieven zoals absint en Pineau des Charentes kan je bij ons vinden. Daarbuiten hebben we het grootste aanbod cocktailingrediënten in de ruime regio! Gaande van vermout en likeuren, tot gin en whisky. Hierbij wordt het non-alcohol-gedeelte niet vergeten (tonic water, siropen, ...). Uiteraard hebben we ook alle nodige accessoires.

Verder vindt u een overzichtje van onze producten. Natuurlijk kan u ook gewoon langskomen in onze winkel. Er valt altijd wel iets te ontdekken!

Gezondheid,
Marc