ZATERDAG 26/05/2018

TE PROEVEN:

*BIO* Domaine Jean-Marc Bernhard (Katzenthal - Elzas): Het domein, sinds 2009 beheerd door Frédéric Bernhard, ligt in Katzenthal, ten westen van Colmar, in het hart van de wijngaarden van de Elzas. Het dorp ligt in een valei die bedekt is met wijngaarden. Het domein beschikt over 11 hectaren aan wijngaarden, verspreid over 5 verschillende gemeenten. Hierdoor is de wijngaard zeer gevariëerd maar tegelijk ook complementair.
Het familiebedrijf, gelegen in het hart van het dorp, werd in 1802 overgenomen door de familie Bernhard. De boerderij zelf dateert al van de late 16de eeuw. De kelders zijn altijd uitsluitend gebruikt geweest voor de wijnbouw.
Vandaag kan het domein profiteren van de dynamiek en de ervaring van 9 opeenvolgende generaties van wijnbouwers binnen de familie, van vader op zoon, steeds in dienst van de wijnbouw en de kwaliteit van de wijn.Tot op vandaag de dag blijft de gehechtheid aan familietradities het symbool van dit familiedomein.

Wit:
Muscat - Tradition 2016 Alsace (Muscat Ottonel/Muscat d'Alsace): € 12,15
Riesling - Vieilles Vignes 2016 Alsace (Riesling): € 12,15
Pinot Gris - Cuvée Particulière 2016 Alsace (Pinot Gris) € 12,15
Gewurztraminer - Vieilles Vignes 2016 Alsace (Gewurztraminer): € 13,40

PROMOTIE* OP DE BOVENSTAANDE WIJNEN:
6 flessen kopen = 5 % korting

AGENDA: zaterdag 02/06/18: Domaine Tournon - M. Chapoutier - Australië (BIO)

OPGELET
* = Eventuele promoties zijn niet cumuleerbaar met andere kortingen en zijn enkel geldig op de dag van de proeverij. De 6 flessen mogen van een verschillende referentie zijn.